Hjulstilling

Korrekt hjulstilling er viktig for bilens stabilitet, styring og dermed sikkerhet. En korrekt hjulstilling begrenser også dekkslitasje.

Vi har kontrollert og justert over 15.000 hjulstillinger siden 1985, og har erfaring med alle bilmerker og utfordringer. La oss hjelpe deg med en sikker og stabil bil.

Små og store reparasjoner

Vi påtar oss små og store reparasjoner på alle typer personbiler. Ta kontakt med oss idag, så finner vi ut hva vi kan hjelpe deg med.

EU-kontroll

Periodisk kjøretøykontroll skal i dag gjennomføres hvert 2. år, der siste siffer i registreringsnummeret bestemmer når bilen skal kontrolleres. Fra februar 2019 endres dette, slik at bileiere selv kan styre når bilen leveres inn til kontroll – så lenge den er godkjent innen to år etter siste godkjente kontroll. Du finner mer informasjon om dette på vegvesen.no.

Inntil videre skal alle forholde seg til siste siffer i registreringsnummeret – og du kan finne fristen for når din bil skal kontrolleres på Vegvesenets nettsider.

Service på elbil

Motoren i en elbil har kun én bevegelig del, og trenger naturlig nok en annen type service enn en tradisjonell bensin- eller dieselbil. Bremser må kontrolleres jevnlig, og bevegelige deler sjekkes og smøres. Bilens batterier blir diagnostisert, og data kontrolleres for å avdekke eventuelle svikt i lade- og kjørevaner.

Diagnose

Vi utfører diagnostisering på de fleste bilmerker. Våre skannere leser av bilens elektroniske feilkoder, og gir svar på eventuelle varsellamper og feil i bilens elektroniske system.

Dekkforhandler

Vi har dekk til alle biltyper, og meget konkurransedyktige priser.